Snapchat test Prisma-integratie: filters voor je Snaps

Snapchat test momenteel een nieuwe functie voor de populaire berichten-app. Naar verwachting kunnen we binnenkort gebruik maken van de kunstachtige filters zoals we die kennen uit de foto-app Prisma. De nieuwe functie is nu opgedoken in screenshots.

Prisma in Snapchat

Snapchat test nieuwe functies in de mobiele app van Snapchat zelf. Bij verschillende gebruikers duikt de nieuwe weergave op waarbij een filter van Prisma gekozen kan worden. Dit filter verandert je Snap op een interessante manier.

Snapchat Prisma filters

Filters

De Prisma integratie is te herkennen aan de verschillende icoontjes die opduiken in de werkbalk. Een gebruiker zag een penseel-icoontje waarna de verschillende beschikbare filters getoond worden. Je krijgt voor publicatie een preview te zien van hoe de Snap met het filter eruit komt te zien.

Prisma was één van de meest populaire apps van 2016. De meest saaie foto’s werden spannend met de kunstachtige filters die in de applicatie beschikbaar zijn.

Snapchat Prisma

Uitrol

Het is niet bekend of de Prisma-integratie voor Snapchat voor iedereen beschikbaar komt, of dat het bij een test blijft. Mocht jij de Prisma filters in Snapchat zien, dan horen we dat graag!

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel