Snapchat update brengt ‘Lens Store’ om 3D-effecten te kopen

Snapchat introduceerde vorige maand ‘Lenses’ waarmee je je selfie kon voorzien van verschillende effecten. Denk aan de regenboog-tong of andere animaties. Snapchat komt nu met de mogelijkheid om Snapchat Lenses aan te schaffen in de Lens Store, zodat je ze altijd kunt gebruiken.

Snapchat Lens Store

Snapchat kwam vorige maand met Snapchat Lenses waarmee je 3D-effecten kon toevoegen aan je selfie. In de Lens Store zullen er zeven verschillende filters te koop worden aangeboden. De prijs van een filter is 99 cent per stuk. De zeven filters die worden aangeboden veranderen iedere dag, waarbij een ouder filter uit de shop wordt gehaald en een nieuwe toegevoegd wordt. Als je er eentje hebt gekocht kan je die altijd blijven gebruiken.

snapchat lens store

Het kopen van ‘Lenses’ zal beschikbaar komen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en een aantal Europese landen. Of Nederland en België hier ook bij horen is op dit moment niet bekend. Wel laat Snapchat weten dat het aantal landen in de toekomst uitgebreid zal gaan worden.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel