Snapchat update: videobellen in vernieuwde chat-functie

Snapchat heeft haar chat-functie flink onder handen genomen in de laatste update. Met tal van verbeteringen moet het chatten via Snapchat nog persoonlijker worden. Daarnaast is het met Snapchat nu mogelijk om te bellen en te videobellen en kan je kiezen uit 200 nieuwe stickers.

Snapchat videobellen en chatten

Snapchat heeft in haar applicatie een vernieuwde chat mogelijkheid geïntroduceerd. Met een druk op de knop kun je beginnen met het bellen van je contactpersoon. Hierbij heb je de keuze om alleen via spraak of ook met video te bellen. Voor het bellen via Snapchat wordt er gebruik gemaakt van data uit de databundel van je abonnement of via WiFi. Ook als je contactpersoon er even niet is kun je hem of haar een van de 200 nieuwe stickers sturen.

Auto-Advance Stories

Ook heeft Snapchat in haar app “Auto-Advance Stories” toegevoegd. Met deze functie ben je binnen no-time op de hoogte van alle verhalen van je vrienden. Door te swipen kun je Stories overslaan en door een verhaal naar beneden te trekken verlaat je de functie. De update van Snapchat wordt automatisch uitgerold naar alle gebruikers via de Google Play Store.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis

Bedankt voor de screenshots Robbert!

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel