SNS, ASN en RegioBank klanten kunnen contactloos betalen met smartphone

Klanten van SNS Bank, ASN Bank en RegioBank hebben vanaf nu eindelijk de mogelijkheid om te contactloos te betalen met je smartphone. Andere banken boden deze mogelijkheid al voor langere tijd aan.

Contactloos betalen bij SNS, ASN en RegioBank

De drie banken SNS, ASN en RegioBank hebben de mobiele functies uitgebreid. Je kunt vanaf nu contactloos betalen met je smartphone. Hiervoor hoef je je telefoon met NFC alleen maar tegen de betaalterminal te houden. Voor het contactloos betalen is wel een aparte applicatie nodig. In de speciale app dien je een pincode aan te maken voor betalingen boven de 25 euro. In plaats van een pincode kun je ook kiezen bij ondersteunende toestellen voor het bevestigen met de vingerafdrukscanner.

Om contactloos te betalen bij de drie banken dien je uiteraard klant te zijn en de app van de bank geïnstalleerd te hebben. Daarbij dient je telefoon te beschikken over NFC en te draaien op Android 5.0 Lollipop of hoger. Tot 1 april 2018 is het contactloos betalen gratis, daarna wordt een bedrag van 50 eurocent per persoon, per maand, per rekening berekend.

SNS Mobiel Betalen
SNS Mobiel Betalen
Ontwikkelaar: SNS Bank
Prijs: Gratis
ASN Mobiel Betalen
ASN Mobiel Betalen
Ontwikkelaar: ASN Bank
Prijs: Gratis
RegioBank - Mobiel Betalen
RegioBank - Mobiel Betalen
Ontwikkelaar: RegioBank
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel