Social Deal app geeft je een overzicht van interessante deals in je buurt

Social Deal heeft de Android-app voorzien van een update. Hierbij zijn verschillende bugs opgelost en is het design er verder op vooruit gegaan. Met de Social Deal app blijf je op de hoogte van deals en aanbiedingen in je eigen omgeving. Dit om bijvoorbeeld uit eten te gaan, een overnachting te boeken of iets anders.

Social Deal app

De applicatie van Social Deal is voorzien van een update. In de Social Deal app vind je nu een vernieuwd design en is de app verder verbeterd. De applicatie geeft je toegang tot interessante deals een aanbiedingen in je buurt. Zo vind je aanbiedingen om vanavond nog met korting uit eten te gaan of een bezoek te brengen aan een sauna, massage of korting op een dagje uit.

Daarnaast kun je ook buiten je eigen omgeving zoeken en bijvoorbeeld hotels in België en Duitsland zoeken. Je ziet direct hoeveel tijd er nog is om aanspraak te kunnen maken op de korting en de voorwaarden. Iedere dag komen er tientallen nieuwe deals bij en via de app blijf je op de hoogte van interessante deals.

Downloaden

De app van Social Deal kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Social Deal - Dé beste deals
Social Deal - Dé beste deals
Ontwikkelaar: Social Deal
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel