Sony komt 27 februari met persconferentie tijdens MWC; ook Sony G3221 opgedoken

Sony komt tijdens de komende editie van het Mobile World Congress met een persconferentie. Het bedrijf zal hier mogelijk één of meerdere nieuwe smartphones presenteren met Android. Nu zijn er ook berichten opgedoken over een nieuw Sony Xperia toestel met het modelnummer Sony G3221 met Android 7.0 Nougat. Wat heeft Sony voor ons in petto?

Sony tijdens MWC 2017

Tijdens het Mobile World Congress van 2017 zal Sony op 27 februari een persconferentie houden. Het bedrijf zal hier mogelijk nieuwe producten aankondigen. Hoewel het nog een beetje gissen is, wat we precies van Sony kunnen verwachten, gaan er geruchten over een nieuwe smartphone.

Sony MWC 2017

Mogelijk komt Sony met een opvolger van de Xperia XA en Xperia XA Ultra. Volgens een mogelijk uitgelekte benchmark van de Sony Xperia G3221 krijgt dit toestel een Helio P20 processor van MediaTek, een 23 megapixel camera, 16 megapixel front-camera, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Ook wordt de smartphone uitgerust met Android 7.0 Nougat en komt er een Full-HD display.

Momenteel heeft Sony de Sony Xperia XZ (review) als vlaggenschip en weet het ook kopers te overtuigen met de Sony Xperia X Compact (review). De persconferentie voor 2017 staat zoals gezegd gepland voor 27 februari om 8:30 uur in de ochtend. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel