Sony geeft Android 7.0 Nougat Concept uit voor Xperia X in Europa

Sony test met speciale Concept firmware nieuwe Android-versies voor toestellen. Zo ook voor het nieuwe Android 7.0 Nougat. Voor de Europese bezitters van de Sony Xperia X is nu de Android 7.0 Nougat Concept beschikbaar, waarmee gebruikers hun ervaring kunnen delen met Sony en gebruik kunnen maken van nieuwe functies.

Sony Xperia X: Android 7.0 Nougat Concept

Bezitters van de Xperia X in Europa kunnen vanaf nu deelnemen aan de Concept-versie van Android 7.0 Nougat. Dit is een testversie van de nieuwste Android-versie met een Sony-sausje. Het ‘Concept for Android’ programma is te gebruiken met de nieuwe Sony Concept inTouch app. Via deze applicatie kan je in contact komen met ontwikkelaars, fouten melden en bugs melden.

 

Sony Xperia X voorkant

inTouch

Zoals gezegd is de inTouch app vanaf nu beschikbaar en te gebruiken door de bezitters van de Sony Xperia X in Europa. Wel kan de testversie nog bugs bevatten. De resultaten uit de Concept-versie worden gebruikt om de definitieve versie van Android 7.0 Nougat te verbeteren.

Sony Xperia X Android 7.0 Nougat Concept

Vooralsnog is de app alleen geschikt voor de Xperia X, en nog niet voor de onlangs uitgebrachte Sony Xperia XZ of Xperia X Compact.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel