Sony laat Xperia X Performance-gebruikers Android 7.0 Nougat testen

De bezitters van de Sony Xperia X Performance kunnen zich aanmelden voor de beta-test om Android 7.0 Nougat te testen. Verschillende toestellen van de fabrikant zullen de nieuwste Android-versie als update krijgen en de X Performance is er daar één van. Ook Nederlandse bezitters kunnen meedoen aan de beta.

Sony Xperia X Performance

Sony geeft gebruikers van de Xperia X Performance de mogelijkheid om zich aan te melden voor het beta-programma voor Android 7.0 Nougat. Sony paste eerder al een beta-programma toe aan Marshmallow voor de Xperia Z3. Door feedback, input en dergelijke te verzamelen van gebruikers, wil Sony de definitieve update zo stabiel mogelijk krijgen.

Sony Xperia X Performance Nougat beta

Het beta-programma is ook in Nederland beschikbaar, hoewel de link naar de bijbehorende app niet lijkt te werken op dit moment. Andere landen waar gebruikers van de Xperia X Performance zich aan kunnen melden voor de Android 7.0 Nougat beta zijn Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Spanje, Portugal, IJsland, Italië, Letland, Estland en Litouwen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, maar het is niet bekend of deze nu al allemaal gevuld zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel