Sony Xperia: testers Marshmallow zeer tevreden over nieuwste Android-versie

Sony test momenteel onder een geselecteerde groep gebruikers de nieuwste Android-versie op Xperia-smartphones. Het gaat om Android 6.0 Marshmallow die nu in verschillende landen wordt getest voor de Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Compact. Nu zijn de eerste resultaten naar buiten gebracht over hoe de testversie van Marshmallow wordt beoordeeld.

Android 6.0 Marshmallow test

Eind vorig jaar begon Sony met het testen van Android 6.0 Marshmallow voor de Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Compact. In verschillende landen werden bezitters uitgenodigd om deel te nemen aan de Marshmallow-test. Sony heeft nu de eerste resultaten naar buiten gebracht. Meer dan 80 procent van de testers zouden de beta-versie willen gebruiken zolang als mogelijk is.

Test Marshmallow Sony Xperia

De versies die tot nu toe zijn uitgebracht worden beoordeeld als stabiel, snel en energiezuinig. Iets wat positief beoordeeld wordt is de mogelijkheid om voorgeïnstalleerde applicaties te verwijderen van de smartphone. Het is nog niet bekend wanneer de definitieve Marshmallow-update wordt uitgerold voor de Sony Xperia-toestellen. Eerder maakte Sony bekend 14 Xperia-apparaten te voorzien van de nieuwste Android-versie.

Lees ook

Reageer op dit artikel