Sony laat nieuwe interface Xperia UI zien

Sony is bezig met het vernieuwen van de interface van haar Xperia-toestellen. De herkenbare Xperia UI gaat al langere tijd mee en verdient volgens de fabrikant wel een goede schoonheidsbehandeling. Nu krijgen we een eerste glimp te zien.

Sony Xperia UI

Sony gaat de interface van haar Android-toestellen op de schop gooien. Momenteel wordt in Zweden de nieuwe versie van de interface getest. In de nieuwe versie van de skin Xperia UI zien we voor een groot deel de herkenbare interface, maar dan strakker vormgegeven.

Xperia UI

Sony zou volgens de laatste berichten dichterbij de vormgevings-richtlijnen van Google willen treden met Xperia UI. De skin van Sony kan over de standaard Android-versies gelegd worden. De functies die klanten het meest waarderen zullen in de volgende versie van Xperia UI terug te vinden zijn.

Zoals gezegd wordt door een kleine groep van 500 testers de beta-test nu uitgevoerd. Aan de hand van die feedback zal Sony de interface waar nodig aanpassen. Wanneer alle puntjes op de i zijn gezet, zal Sony ook voor de consumenten-toestellen de nieuwe vormgeving van Xperia UI gaan uitrollen.

Via Frandroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel