Draagbare Sony speakers met toffe verlichting en vriendelijke prijs nu te koop

Sony heeft drie nieuwe draagbare speakers uitgebracht in Nederland. Het gaat om de modellen SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 die voorzien zijn van een waterbestendige behuizing en feestelijke verlichting die zich aanpast aan je muziek.

Sony SRS-XB speakers

In januari kwam Sony met de aankondiging van een nieuwe set speakers die je overal mee naar toe kunt nemen. Het zijn de nieuwe modellen SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41. De drie draagbare speakers hebben een strak ontwerp, hebben een water- en stofbestendige behuizing en zijn daarmee zelfs af te spoelen onder de kraan.

Sony SRS-XB21 XB31 XB41

Tikken voor actie

De speakers hebben de Live Sound-modus waarmee een driedimensionale ervaring geboden kan worden voor het nog beter tot recht laten komen van het geluid. Door de toepassing van ‘Extra Bass’ komt het geluid krachtig uit de luidsprekers. Dankzij Wireless Party Chain kun je tot 100 Sony-speakers via Bluetooth met elkaar verbinden en overal dezelfde muziek delen.

Een andere bijzondere feature is ‘Party Booster’. Door een tik te geven op de speaker, kunnen verschillende geluiden gemaakt worden. Denk aan een snaar, cowbell, scratch of kick-drum. Tevens kun je door zachtjes te tikken het volume verlagen of met een flinke tik het volume harder zetten.

Draadverlichting

Natuurlijk mogen ook de lichtjes op de speakers niet ontbreken. Sony spreekt over draadverlichting die we zien aan de randen van het apparaat. Tevens is bij de XB41 ook achter de speakergrill verlichting geplaatst, bij de XB31 en XB41 is naast de draadverlichting ook een stroboscoop met knipperende lichteffecten. In alle gevallen past de verlichting zich helemaal aan op de maat van de muziek, in alle kleuren.

Bij de Sony SRS-XB21 wordt een batterijduur beloofd van 12 uur; bij de twee andere modellen is dit 24 uur. Je kunt bij de XB31 en XB41 direct aan de speaker je telefoon opladen; dankzij de USB-aansluiting.

De bediening van de speakers gaat met de Sony Music Center App. Deze is beschikbaar voor zowel Android als Apple iOS en is erg compleet; je kunt namelijk vanuit de app direct koppeling maken met Spotify, Play Music, TuneIn Radio of een andere dienst. Het doorsturen gaat vervolgens middels Chromecast-integratie.

Verkrijgbaarheid

Alle drie de speakers zijn vanaf nu te koop in Nederland. Ideaal voor de zomer die er aan zit te komen; voor in de tuin, onderweg, op het strand of gewoon voor thuis. De XB21 kost 119 euro, de XB31 169 euro en voor de XB41 betaal je 229 euro. Ze zijn er in de kleuren wit, zwart, rood en blauw. De XB21 en XB31 komen ook in het geel.

Ze zijn te koop bij:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel