Sony rolt update Android 7.1.1 Nougat uit voor volledige Xperia Z5-serie en Z3+

Voor verschillende toestellen is Sony begonnen met het uitrollen van de update naar Android 7.1.1 Nougat. De nieuwere Android-versie komt beschikbaar voor de volledige Sony Xperia Z5-serie, de Xperia Z3+ en de Xperia Z4 Tablet. Sony laat hiermee zien het uitrollen van updates nog steeds belangrijk te vinden.

Android 7.1.1 Nougat voor Xperia Z5

Opvallend nieuws van Sony vanochtend. De fabrikant is begonnen met het uitrollen van Android 7.1.1 Nougat voor verschillende toestellen. Onder andere voor de complete serie van de Sony Xperia Z5, de Xperia Z3+ en de Z4 Tablet; allen uit 2015. In maart kwam al de update beschikbaar naar Android 7.0 Nougat en nu is dus de update naar 7.1.1 onderweg. Sony is daarmee goed bezig met het updaten van haar (high-end) toestellen.

Sony Xperia Android 7.1.1 Nougat

De update heeft software-versie 32.4.A.0.160 en wordt vanaf nu uitgerold voor de verschillende toestellen. Android 7.1.1 Nougat voor de Xperia Z3+, Z5-serie en Z4 Tablet is op moment van schrijven nog niet in Nederland aangekomen maar de verwachting is dat dit in de komende tijd wel zal gebeuren. Dan zul je vanzelf een melding ontvangen op je telefoon dat de update beschikbaar is. Deze maand bracht Sony ook voor de XA en XA Ultra de update naar Android 7.0 Nougat uit.

Sony Xperia Z5 Android 7.1.1 Nougat

We waarderen het dat Sony deze twee jaar oude smartphones nog zo actief voorziet van updates. Toestellen die rond dezelfde tijd uitkwamen, ook die van grotere spelers zoals de LG G4, draaien nog steeds op Marshmallow en de update naar Nougat laat nog altijd op zich wachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel