Sony brengt betaalbare mid-end Xperia L1 uit in Nederland

Deze maand worden er verschillende nieuwe smartphones uitgebracht in ons land. Zo ook een nieuw toestel van Sony. Vanaf nu is de Sony Xperia L1 verkrijgbaar in Nederland. Dit toestel is voorzien van een vriendelijk prijskaartje en draait op Android Nougat.

Sony Xperia L1 te koop in Nederland

In de vitrines van de telecomwinkels vind je vanaf nu een nieuwe smartphone; de Sony Xperia L1. Het toestel is door Sony officieel uitgebracht in Nederland, nadat het eind maart door de Japanse fabrikant werd aangekondigd. Sony heeft de Xperia L1 voorzien van een 5,5 inch HD-display. Onder de behuizing van de telefoon zit een 1.45 GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Het interne geheugen van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Aan de onderkant zit een USB Type-C poort waarmee de 2620 mAh accu opgeladen kan worden. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde een 13 megapixel camera en zit er aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera. Over de standaard Android 7.0 Nougat interface zit de eigen skin van Sony.

De Sony Xperia L1 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 199 euro. Een compleet overzicht van de actuele prijzen en de specificaties vind je via onderstaande button op de Xperia L1-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel