Sony Xperia 2: eerste foto’s voor de aankondiging duiken op

Sony zal dit jaar tijdens de IFA in Berlijn alweer een nieuw high-end toestel presenteren. De Japanse fabrikant zal namelijk de Xperia 2 laten zien. Nu zien we live foto’s van het toestel.

Xperia 2 op live foto’s

Er zijn live foto’s verschenen van de nieuwe high-end smartphone van Sony; de Xperia 2. Dit is erg opvallend omdat de Xperia 1 nog maar een paar maanden in de winkels is te vinden. Op 5 september heeft Sony een persconferentie gepland staan tijdens de IFA in Berlijn. Vermoedelijk wordt de telefoon daar gepresenteerd.

Sony Xperia 2

Afgaande op de foto’s die we nu te zien krijgen van de Sony Xperia 2, lijkt het toestel veel gelijkenissen te kennen met zijn voorganger. De telefoon zal wederom over een beeldverhouding van 21:9 beschikken. Dit maakt het toestel wat meer langer gerekt. Ook zien we een triple-camera, waarbij deze niet meer in het midden van de achterkant zit, maar meer naar links. De andere knoppen en sensoren, zoals de vingerafdrukscanner aan de rechterzijkant en de fysieke camera-knop, blijven behouden.

Sony Xperia 2

Helaas ontbreekt het nog aan informatie over de specificaties. We weten dat Sony bezig is met het realiseren van 5G. De kans bestaat dat we op deze Xperia 2 al ondersteuning voor 5G terugzien, maar dat blijft nog even gissen. Op 5 september zullen we alles te horen krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel