Sony Xperia 2 gelekt; kleiner dan de ‘1’ en met kleine aanpassingen

In februari kregen we van Sony de Xperia 1 te zien; het nieuwe high-end model. We wachten in Nederland nog steeds op het toestel, maar nu al wordt gesproken over een Xperia 2, waarbij we ook beelden zien.

Xperia 2 renders

Er zijn renders verschenen van de nieuwe Sony Xperia 2. Het toestel moet de huidige Xperia 1 opvolgen die nu nog niet eens verkrijgbaar is in ons land. De beelden zijn gemaakt door OnLeaks, een bron die vaker schetsen maakt van toestellen. De verwachting is dat het definitieve model niet al teveel zal afwijken van de renders.

Sony Xperia 2 render

Waar de Xperia 1 over een 6,5 inch beeldscherm beschikt, krijgt de Xperia 2 naar verluidt een 6,1 inch display. Ook dit betreft een 21:9 beeldverhouding waardoor het toestel langer is dan andere soort smartphones. Tevens zou de Xperia 2 nog iets smaller zijn dan de ‘1’. Verder lijkt de nieuwe smartphone te beschikken over een glazen behuizing en heeft het een triple-camera aan de achterkant. Deze zit niet meer in het midden, maar aan de linkerkant.

Sony zou volgens het lek de telefoon voorzien van een Snapdragon 855 processor, 6GB RAM en 3000 mAh accu. Deze specificaties zijn gelijk aan de Xperia 1, dus het blijft nu nog vaag wat Sony nou met de ‘2’ wil. Het is goed mogelijk dat het een variant op de Xperia 1 wordt en geen opvolger.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel