Sony houdt op 5 september aankondiging: Xperia 2 en Xperia 20?

Je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn; de persconferentie van Sony kan in de agenda’s gezet worden. Op 5 september kunnen we één of meerdere smartphones van het merk verwachten.

Sony aankondiging op 5 september

Tijdens de IFA in Berlijn zal ook dit jaar weer een persconferentie gehouden worden door Sony. Het is inmiddels traditie dat Sony hier haar nieuwe Xperia line-up presenteert, en dus zal dat ook dit jaar gaan gebeuren. Sony heeft bekend gemaakt dat op 5 september een aankondiging plaats zal vinden.

Xperia 2 render

Sony heeft niet gezegd wat we precies te zien krijgen, maar gezien de berichten van de afgelopen tijd, is de kans aanwezig dat het gaat om de Xperia 2. Hierbij is het de verwachting dat dit een high-end smartphone is. De Xperia 1, het huidige high-end vlaggenschip, is nog maar net op de markt en werd in februari aangekondigd. Het kan ook een ander soort toestel worden als model naast de Xperia 1.

Er gaan ook berichten rond over een nieuwe Xperia 20. Dit moet een mid-end toestel worden waarvan we eerder al renders te zien kregen. Of dit het is wat Sony gaat presenteren, of dat het merk wat anders van plan is, krijgen we op 5 september te horen. Het event begint om 13:00 uur. Opvallend, normaal kwam Sony altijd om 8 uur ’s ochtends met de aankondiging.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel