Sony Xperia 1 vanaf vandaag te koop in Nederland: prijzen en details

Sony heeft haar allernieuwste high-end smartphone uitgebracht in Nederland. Met de Sony Xperia 1 is er een opvolger voor de vorig jaar verschenen Sony Xperia XZ3. We zetten de details op een rijtje.

Sony Xperia 1 verkrijgbaar

Degenen die met smart hebben gewacht op het nieuwe vlaggenschip van Sony, kunnen vanaf vandaag naar de winkel rennen. Vanaf nu is de nieuwste high-end smartphone van Sony verkrijgbaar in ons land. Het gaat om de Sony Xperia 1.

De smartphone werd in februari tijdens het MWC aangekondigd en is voorzien van prima specificaties. Wat direct opvalt is de 21:9 beeldverhouding van het scherm. Hierdoor is het toestel wat langwerpiger dan een doorsnee smartphone. Dit moet het kijken van films bijvoorbeeld prettiger maken. Het scherm zelf mag er ook wezen. De Sony Xperia 1 is namelijk voorzien van een 6,5 inch 4K OLED-beeldscherm.

Sony Xperia 1 Black

Sony levert de Xperia 1 met 6GB RAM, 128GB (uitbreidbare) opslagruimte en een krachtige Snapdragon 855 chipset. De accu heeft een capaciteit van 3330 mAh en de telefoon draait op Android 9 Pie. Voorop is een 8 megapixel camera geplaatst, achterop een triple-camera van 12 megapixel. De camera van de Xperia 1 geeft je uitgebreide mogelijkheden waaronder een supergroothoek, 2x optische zoom, goede nachtfoto’s en optische beeldstabilisatie.

Geïnteresseerd in de nieuwe Sony Xperia 1? Via onderstaande button vind je op de toestelpagina alle informatie; abonnementen, actuele prijzen en specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel