Opnieuw een Sony uitgelekt; dit is de Xperia 20

Waar we gisteren de nieuwe Sony Xperia 2 voorbij zagen komen, is het nu de beurt aan een nieuwe mid-end smartphone. Er zijn renders verschenen van de nieuwe Sony Xperia 20.

Sony Xperia 20 in renders

Er zijn renders opgedoken van een nog niet gepresenteerde Sony-smartphone. Het gaat hard nu, want gisteren zagen we nog Sony Xperia 2 renders. Daarvan is het niet helemaal duidelijk wat het toestel precies moet gaan doen. Het tijdens het MWC aangekondigde high-end toestel, de Xperia 1, is namelijk nog niet verkrijgbaar in ons land.

De renders die nu van de Xperia 20 zijn verschenen, laten zien dat het de opvolger zal worden van de huidige Xperia 10. Dit toestel werd samen met de ‘1’ aangekondigd tijdens het Mobile World Congress, afgelopen februari. De kans is aanwezig dat Sony de telefoon officieel presenteert tijdens de IFA, in september.

Sony Xperia 20 render

De maker van de beelden is OnLeaks, een bron die vaker vroegtijdig informatie in handen heeft. Het toestel krijgt de afmetingen 157,8 x 68,9 x 8,14 millimeter en het uiterlijk lijkt veel op die van de huidige smartphone. Ook de Xperia 20 zal een 21:9 beeldverhouding krijgen. In de power-button zit de vingerafdrukscanner.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe smartphone, houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel