Sony Xperia 4 moet nieuwe compacte smartphone van Sony worden

Sony kwam onlangs met de nieuwe Sony Xperia 1, het nieuwe high-end smartphone. Het bedrijf zou bezig zijn met de Xperia 4, een nieuwe compacte smartphone van de Japanse fabrikant.

Sony Xperia 4 op komst?

Nadat we eerder bij het Mobile World Congress de Xperia 1, Xperia 10 en Xperia 10 Plus zagen, kregen we niet langer meer een compacte smartphone van Sony te zien. Dit gaat mogelijk veranderen. Er is berichtgeving opgedoken over de nieuwe Sony Xperia 4.

Sony Xperia 4

De Sony Xperia 4 moet de huidige Compact-modellen vervangen. Het toestel zou echter niet meer zoals voorgaande Compact-toestellen in het high-end segment geplaatst worden, maar in het mid-end segment. Aan de voorzijde krijgt het toestel een beeldscherm met een 21:9 beeldverhouding. Mogelijk voorziet Sony het toestel van een Snapdragon 710 processor.

Als de berichten over het toestel kloppen, dan krijgt de telefoon de afmetingen 149 mm x 65 mm en een dikte van 8,3 millimeter. Helaas blijft een 3,5 millimeter aansluiting afwezig. Onbekend is wanneer Sony de nieuwe smartphone gaat presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel