Sony Xperia XZ4 Compact in video te zien: design gaat terug in de tijd

Sony komt vermoedelijk komend jaar met de Sony Xperia XZ4-serie. Naast een standaard model lijkt er ook nog een Compact-model te komen. Op basis van de bij de bron bekende informatie is een render gemaakt; en we gaan terug de tijd in.

Xperia XZ4 Compact in render

De bron OnLeaks bracht eerder de Xperia XZ4 renders uit, en nu zien we de Sony Xperia XZ4 Compact renders. De bron beschikt over bepaalde informatie, waarmee deze renders zijn gemaakt. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de smartphone. En het lijkt erop dat we terug in de tijd gaan als we kijken naar het design. We doelen dan voornamelijk op de erg dikke schermranden. Dit in een tijd waar we vooral dunne schermranden bij smartphones zien.

Sony Xperia Xz4 Compact render

Volgens de bron krijgt de smartphone echter wel high-end specificaties. Er wordt gesproken over de nieuwe Snapdragon 855 processor, aangevuld met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het toestel krijgt een schermgrootte van 5,0-5,2 inch met de 18:9 beeldverhouding. Aan de zijkant zit de vingerafdrukscanner en ook een 3,5 millimeter aansluiting moet aanwezig zijn. Ook is de Sony Xperia XZ4 Compact voorzien van stereo-speakers aan de voorzijde en krijgt het toestel standaard Android 9 Pie mee.

Vermoedelijk gaan we de Xperia XZ4-serie rond het Mobile World Congress in februari zien. Zodra we meer informatie hebben, delen we dat natuurlijk met je.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel