Sony Xperia XZ3 in Nederland: high-end smartphone nu te koop

Sony heeft het startschot gegeven van de verkoop van haar nieuwe high-end smartphone. De Sony Xperia XZ3 is de nieuwste high-end smartphone en vanaf nu te koop in Nederland. Een toestel met aanraakgevoelige randen; we zetten alle details op een rij.

Sony Xperia XZ3 in Nederland

Nederland is een nieuwe smartphone rijker. De Japanse fabrikant heeft de Sony Xperia XZ3 uitgebracht in ons land. Begin deze week begon de pre-order van het toestel. Het meest interessant zijn de aanraakgevoelige randen waarmee je acties uit kunt voeren.

Sony Xperia XZ3 Black

Het glazen toestel doet erg denken aan de Xperia XZ2. Sony voorziet de XZ3 van een 19 megapixel camera vol met mogelijkheden. Daarbij is er een 13 megapixel front-camera en kun je in Full-HD slow-motion filmen met de camera achterop.

De Sony Xperia XZ3 heeft een razendsnelle Snapdragon 845 processor, aangevuld met 4GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Heb je hier niet voldoende aan, dan kun je dit geheugen uitbreiden met een microSD geheugenkaart. Er is ondersteuning voor dual-sim en een 3300 mAh accu. Vanuit de doos draait het toestel al direct op Android Pie.

Je kunt de Xperia XZ3 aanschaffen bij;

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel