Sony Xperia L1 deze week in de aanbieding bij Aldi: 159 euro

De Sony Xperia L1 is sinds juni verkrijgbaar in Nederland en de smartphone heeft prima specificaties voor een interessante prijs. De smartphone zal vanaf woensdag 25 oktober in de aanbieding zijn bij de Aldi.

Sony Xperia L1 bij Aldi

Supermarktketen Aldi heeft voor de komende week een nieuwe smartphone aanbieding. Vanaf woensdag 25 oktober is de Sony Xperia L1 in de aanbieding. De Xperia L1 is een toestel met een 5,5 inch display met HD-resolutie. Het toestel heeft ondersteuning voor 4G internet en natuurlijk is er WiFi. Met de Xperia L1 heb je 16GB opslagruimte wat uit te breiden is met een geheugenkaart en er is 2GB RAM-geheugen.

Sony Xperia L1

Voor het maken van foto’s is de Sony Xperia L1 voorzien van een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Daarnaast is er een 1.45 GHz quad-core processor en een 2620 mAh accu. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat.

Bij de Aldi is de smartphone vanaf 25 oktober voor 159 euro te vinden. Hiermee ligt de prijs iets lager dan de prijs waarop het toestel nu te verkrijgen is. We raden je aan er vroeg bij te zijn, bij eerdere aanbiedingen was de voorraad beperkt. De actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de Sony Xperia L1 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel