‘Sony Xperia XA2 opgedoken met enorme bezels’

Sony is bezig met een nieuwe smartphone en volgens de laatste berichten is dit de Sony Xperia XA2. Het toestel is nu opgedoken op het internet. Maar is dit de smartphone waar we met zijn allen op zitten te wachten? Oordeel zelf!

Sony Xperia XA2

De Sony Xperia XA2 is mogelijk de opvolger van de Xperia XA die vorig jaar werd aangekondigd. De smartphone is nu opgedoken op het internet en de naam staat nog niet vast, ook de naam Xperia XA (2017) is langsgekomen. Over de nieuwe Xperia is nog niet heel veel bekend. Wel zien we een toestel met enorme bezels, ofwel schermranden. Vooral boven en onder het scherm lijkt Sony veel ruimte toe te voegen. Maar misschien heeft Sony hier een goede reden voor?

Geruchten spreken verder over een MediaTek Helio P20 processor, 4GB RAM en 32/64GB opslagruimte. Tevens zou de smartphone voorzien zijn van een 23 megapixel camera en een 16 megapixel front-camera. De Sony Xperia XA2 zou verder draaien op Android 7.0 Nougat, uitgerust zijn met een USB Type-C poort en een 3,5 millimeter audio-aansluiting. De prijs zou komen te liggen op 320 dollar. Gaan we dit toestel zien tijdens het Mobile World Congress? Er gingen eerder ook al berichten over vijf nieuwe smartphones en ook de Xperia XA (2017) kwam langs in een video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel