Sony Xperia XA (2017) uitgebreid te zien in nieuwe video; ‘aankondiging tijdens MWC’

Volgens de laatste berichten zou Sony tijdens het Mobile World Congress mogelijk meerdere smartphones aankondigen. Eerder zagen we al verschillende beelden voorbij komen met een glimp van een nieuwe Sony Xperia. In een uitgebreide video zien we mogelijk de Sony Xperia XA (2017) met modelnummer G3121, draaiend op Android 7.0 Nougat.

Sony Xperia XA (2017)

Eind februari zal het Mobile World Congress weer gehouden worden in Barcelona. Eerder stuurde Sony al uitnodigingen voor een persconferentie op 27 december. Sony komt mogelijk met een nieuwe serie Xperia X-toestellen. Er gaan ook inmiddels wat codenamen rond voor twee mid-end smartphones; de Sony G31XX en Sony G32XX. Op internet is nu een video verschenen waarin we de Sony G3121 zien, mogelijk de Sony Xperia XA (2017) voor het nieuwe jaar.

Wat opvalt is dat er geen vingerafdrukscanner bij deze smartphone is geplaatst. Het betreft overigens een prototype waardoor er van de daadwerkelijke vormgeving nog afgeweken kan worden. Wel lijkt Sony een USB Type C-poort geplaatst te hebben en spreekt de bron over een 23 megapixel camera. Het beeldscherm krijgt waarschijnlijk een 720p HD-resolutie mee. Tevens blijft Sony vasthouden aan de fysieke sluitertoets voor het maken van foto’s en is er ruimte voor een geheugenkaart.

In de video is ook te zien dat deze, vermoedelijke, Sony Xperia XA (2017) zal draaien op Android 7.0 Nougat. De verwachting is verder dat de Xperia in het filmpje beschikt over een MediaTek Helio P20 chipset. DroidApp houd je natuurlijk op de hoogte zodra er meer bekend is over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel