Sony Xperia XA3 en L3 op renders: vingerafdrukscanner weer aan de zijkant

Als opvolger van de XA2-serie en uitbreiding voor de 3-serie van Sony, kunnen we volgens de nieuwe berichten ook een Xperia XA3 verwachten. De eerste renders van het toestel zijn nu opgedoken. Tevens zien we de Sony Xperia L3.

Xperia XA3 in renders

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Sony Xperia XA3. Over het toestel zelf hebben we eigenlijk nog niks gehoord, maar nu krijgen we direct al een goed beeld. De renders zijn gemaakt op basis van de tot nu toe bekende informatie bij leaker OnLeaks. Hij weet met regelmaat al een voorproefje te geven van smartphones en wat we daarbij kunnen verwachten.

Sony Xperia XA3 render

Als de informatie klopt, heeft Sony met de Xperia XA3 weer besloten de smartphone te voorzien van een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Volgens de informatie krijgt het toestel een 5,9 inch display met Full-HD+ resolutie en 18:9 beeldverhouding. Aan de achterkant bevindt zich een dual-camera en aan de bovenkant krijgt de telefoon een 3,5 millimeter aansluiting, aan de onderkant een USB-C aansluiting.

Volgens de geruchten krijgt de Sony Xperia XA3 een Snapdragon 660 processor mee vanuit de fabriek. Ook wordt er gesproken over 6GB RAM en 64GB opslagruimte, maar laten we dit even met een korreltje zout nemen. Zeker het werkgeheugen is erg veel voor een mid-end device. De bron weet te melden dat de introductie eind dit jaar of tijdens de CES in januari plaats zou moeten vinden.

Sony Xperia L3 render

Xperia L3

Dan is er ook nog de Xperia L3 waarvan beelden zijn verschenen. Dit toestel krijgt een 5,7 inch HD+ beeldscherm met 18:9 beeldverhouding. Ook hier zien we de vingerafdrukscanner aan de zijkant. De Sony Xperia L3 krijgt een USB-C aansluiting, enkele camera, 3,5 millimeter aansluiting en een herkenbaar Sony design.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel