Sony Xperia XZ krijgt beveiligingsupdate juli 2017 in Nederland

Gebruikers van de Sony Xperia XZ kunnen een nieuwe update binnenhalen voor hun smartphone. Sony is mede in Nederland begonnen met het uitrollen van de update naar beveiligingsupdate juli 2017.

Xperia XZ: beveiligingsupdate juli 2017

Begin juli bracht Google de nieuwe Android beveiligingsupdate juli 2017 uit. Deze kon vanaf dat moment door fabrikanten geoptimaliseerd en aangepast worden voor hun eigen toestellen. Daar is Sony mee aan de slag gegaan en voor de Sony Xperia XZ (uit 2016) staat de update klaar.

Sony Xperia XZ zijkant

Met deze security-patch zijn zeker 138 lekken gedicht. We raden je voor de veiligheid van je product dan ook aan deze update zeker te downloaden. Gebruikers laten aan DroidApp weten dat de nieuwe software-update vanaf nu ook beschikbaar is in Nederland. Zodra de update voor jouw toestel klaarstaat krijg je hiervan een melding op je smartphone.

De Sony Xperia XZ werd vorig jaar uitgebracht en heeft een 5,2 inch Full-HD display. De smartphone heeft verder een 23 megapixel camera, 13MP front-camera en een metaal-glazen behuizing. Alle details over de Xperia XZ vind je in onze uitgebreide Sony Xperia XZ review en op de XZ pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel