Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact krijgen vanaf nu Android 9 Pie in Nederland

De gebruikers van de Sony Xperia XZ2 en de Xperia XZ2 Compact kunnen een grote update binnenhalen voor hun smartphone. Sony is gestart met het verspreiden van de Android Pie update voor de twee smartphones.

Xperia XZ2: update naar Android Pie

Sony behoort samen met Nokia en OnePlus tot de eerste fabrikanten die Android 9.0 Pie klaar heeft staan voor haar toestellen. Als eerst is de update naar Pie beschikbaar voor de Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact. Gebruikers melden aan DroidApp dat de update sinds vanochtend wordt aangeboden op hun smartphone.

Sony Xperia XZ2 Android 9 Pie

Samen met de nieuwe functies in Android Pie wordt ook de beveiligingsupdate van oktober meegeleverd. Dit betekent dat je na de update weer helemaal up-to-date bent met je Xperia XZ2. De update naar Android 9 Pie brengt een hoop aanpassingen en nieuwe functies. De klok vind je voortaan links boven in beeld, je kunt je eigen smartphonegebruik bijhouden met Digital Wellbeing en het multitasken werkt op een andere manier. Ook op het gebied van notificaties is er een hoop verbeterd.

De update wordt OTA, dus via het toestel, beschikbaar gesteld. Dit betekent dat je vanaf nu een melding op je Xperia XZ2 of Xperia XZ2 Compact kunt verwachten, om de update te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel