Sony Xperia XZ3: nieuwe foto’s tonen kleurenpalet high-end toestel

Sony zal naar verwachting binnen enkele dagen de nieuwe Sony Xperia XZ3 aankondigen. De smartphone verscheen al op beeld, en nu krijgen we beter zicht op de kleuren waarin het toestel beschikbaar zal komen.

Sony Xperia XZ3 kleuren uitgelekt

Sony heeft een opvolger voor de Xperia XZ2 in de startblokken staan. Hoewel het onbekend is of ook de Xperia XZ2 Compact al een opvolger krijgt, is de Xperia XZ3 definitief de opvolger van de Xperia XZ2. Op zich al best snel, gezien de Xperia XZ2 nog niet zo lang verkrijgbaar is. Onlangs werd de Xperia XZ2 Premium al aangekondigd.

De Sony Xperia XZ3 verscheen van het weekend in beeld, op duidelijke renders. Nu heeft een website beelden naar buiten gebracht van de kleuren waarin de telefoon op de markt gebracht zal worden. Consumenten krijgen keuzen uit wit, zwart, paars en donkergroen.

Sony Xperia XZ3 kleuren

Qua design zal de smartphone voor een groot deel hetzelfde zijn als de Xperia XZ2. Zo is er een enkele camera en zit op een relatief lagere plaats de vingerafdrukscanner. Aan de voorkant komt volgens de geruchten een 5,7 inch 18:9 beeldscherm zonder notch. Sony zou de Xperia XZ3 voorzien van een 48 megapixel camera, die eerder werd aangekondigd.

De aankondiging van het nieuwe toestel staat gepland voor 30 augustus rond de IFA. DroidApp zal je op de hoogte houden als er meer informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel