Specificaties onaangekondigde Alcatel OneTouch Idol 4 en Idol 4S verschijnen online

Nog voor dat het toestel is aangekondigd op het aanstaande Mobile World Congress, zijn details over de Idol 4 en Idol 4S smartphones van Alcatel OneTouch uitgelekt. De specificaties van deze toestellen komen bij Alcatel zelf van haar website.

Alcatel OneTouch Idol 4 en Alcatel OneTouch Idol 4S

De Alcatel OneTouch Idol 4 is de opvolger van de Alcatel OneTouch Idol 3, die vorig jaar werd gepresenteerd door Alcatel. De Idol 4 is uitgerust met een 5,2 inch display en de Idol 4S beschikt over een 5,5 inch display. Daarbij merken we op dat de 4S beschikt over een Qualcomm Snapdragon 652 octa-core processor beschikt. Beide toestellen beschikken over 3GB aan werkgeheugen.

De Idol 4 beschikt verder nog over een 13 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De Idol 4S is iets beter uitgerust met een 16 megapixel camera. Qua opslagruimte zijn beide toestellen uit te breiden middels een Micro-SD kaart tot wel 512GB. Alle overige specificaties kun je hieronder bekijken in een schermafdruk die we van de Alcatel pagina hebben gemaakt. Er zijn helaas nog geen duidelijke afbeeldingen beschikbaar van dit toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel