Waterdichte Alcatel OneTouch Go Play te koop in Nederland

De waterdichte en toch wel robuuste Alcatel OneTouch Go Play is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd begin september aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. Met de Go Play hoef je je geen zorgen te maken als het toestel uit je handen valt en kan je zelfs onder water foto’s maken.

Alcatel OneTouch Go Play

Vanaf nu is de Alcatel OneTouch Go Play verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd begin september door het merk aangekondigd en valt op door het speelse uiterlijk. De Alcatel Go Play is voorzien van een waterdichte en stofdichte behuizing en moet volgens Alcatel een val overleven van 1,5 meter hoogte. Het toestel heeft een 5,0 inch scherm waarmee je gebruik kunt maken van een video-schermopname, waarbij je je eigen commentaar kunt toevoegen via de front-camera.

Alcatel OneTouch Go Play

Alcatel heeft de Alcatel OneTouch verder uitgerust met een 1,4GHz quad-core processor, een 8 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Handig aan de Go Play is dat je ook onder water je foto’s en video’s kunt maken. De Go Play heeft een vrij grote accu met een capaciteit van 2500 mAh en draait het toestel op Android 5.0 Lollipop.

De Alcatel OneTouch Go Play is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Voor een compleet overzicht, bekijk de Alcatel OneTouch Go Play pagina, via onderstaande button. Daar vind je uitgebreide specificaties, prijzen, verkooppunten en meer!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel