Alcatel OneTouch breidt Pop-serie uit met twee smartphones

Alcatel OneTouch heeft op de IFA in Berlijn ook haar Pop-serie uitgebreid met twee nieuwe toestellen. De Alcatel OneTouch Pop Star valt hierbij het meest op met opvallende backcovers.

Alcatel OneTouch Pop Star

De Alcatel OneTouch Pop Star is een smartphone die volgens de fabrikant eruit springt, met een groot aanbod aan covers kunnen consumenten de telefoon naar eigen wens aanschaffen. Alcatel ziet de Pop Star als een telefoon die je gevoel moet uitten. Naast een Funky collectie met gekke printjes zijn er ook lederen uitvoeringen van de smartphone. Voor diegenen die houden van mode is er de Fashion collectie en ook een achterzijde met een houtpatroon is mogelijk.Alcatel OneTouch Pop StarHet toestel draait op een quad-core processor en biedt ondersteuning voor 4G-netwerken. Aan de achterzijde van het toestel is een 8 megapixel camera te vinden. Het display is een scherm van het type IPS en heeft een beeldformaat van 5-inch. Voor het opslaan van multimedia en apps is 8GB opslagruimte aanwezig en 1GB werkgeheugen.

Alcatel OneTouch Pop Up

Waar de Pop Star de looks heeft, heeft de Alcatel OneTouch Pop Up de specificaties. Naast een IPS 5-inch display is ook een octa-core processor te vinden in het toestel. Daarnaast vinden we een 13 megapixel camera aan de achterzijde van de telefoon. Qua opslagcapaciteit is 16GB ruimte aanwezig en 2GB werkgeheugen.

Alcatel OneTouch Pop Up

De Alcatel OneTouch Pop Up is vervaardigd uit een metalen frame en de achterzijde bevat een 3D effect. De Pop Star 3G zal voor 109 euro verkrijgbaar zijn vanaf september. De Pop Star 4G gaat 139 euro kosten en komt in november op de markt. Ook in november kunnen we de Pop Up verwachten, die 189 euro gaat kosten.

Alcatel Xess tablet

Alcatel kondigde ook de opvallende OneTouch Go Play aan op de Berlijnse elektronicabeurs IFA. Daarnaast kondigde het bedrijf een grote 17 inch tablet aan, de Alcatel OneTouch Xess, die bedoeld is om families bij elkaar te brengen, echter staat deze grote tablet momenteel als prototype in Berlijn.

Lees ook

Reageer op dit artikel