Alcatel OneTouch komt met opvallende Go Play

Alcatel OneTouch heeft op de IFA in Berlijn een nieuwe smartphone aangekondigd. Dit is de opvallende Alcatel OneTouch Go Play.

Alcatel OneTouch Go Play

De Alcatel OneTouch Go Play heeft een opvallend speels uiterlijk aan de achterzijde. Ook is het toestel beschikbaar in acht verschillende kleuren zoals geel, oranje, roze, blauw en zwart. Alcatel speelt met dit toestel vooral in op de jonge generatie. De Go Play is namelijk IP67 waterbestendig en je kunt het apparaat gerust laten vallen vanaf 1,5 meter hoogte.Alcatel OneTouch Go PlayOp de Alcatel OneTouch Go Play vinden we het opnemen van je scherm als uitgelichte feature. In plaats van het maken van een screenshot maak je een video van je scherm, tegelijkertijd neemt het toestel ook je reactie op middels de 5 megapixel front-camera. Naderhand kun je deze video delen op social media en andere platformen.

Qua specificaties is de Alcatel OneTouch Go Play voorzien van een Snapdragon 410-processor met 1GB werkgeheugen. Het 5-inch display heeft een weergave resolutie van 720 x 1280. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera te vinden en met een accucapaciteit van 2500 mAh gaat dit toestel gemakkelijk een dag mee, zo belooft de fabrikant.

De Alcatel OneTouch Go Play gaat 199 euro kosten, en ligt deze maand in de winkel. In de nieuwe Go-serie van Alcatel OneTouch heeft het bedrijf ook een opvallende Go Watch smartwatch gepresenteerd, ook deze smartwatch richt zich meer op een jonge doelgroep.Alcatel OneTouch Go Watch

Het horloge bevat tal van features maar is helaas niet gebaseerd op Android Wear. Wel kan het horloge gekoppeld worden met Android en iOS apparaten. De Alcatel OneTouch Go Watch ligt vanaf december in de winkel voor 99 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel