Alcatel OneTouch Idol 3C: kleurrijke, trendy smartphone aangekondigd

Alcatel OneTouch heeft tijdens de IFA in Berlijn al meerdere toestellen en apparaten aangekondigd. Nu kunnen we de Alcatel OneTouch Idol 3C toevoegen aan dit lijstje. De Idol 3C is een kleurrijke, trendy smartphone met veel mogelijkheden.

Alcatel OneTouch Idol 3C

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, in februari dit jaar, kondigde Alcatel OneTouch de Idol 3 aan. Een opvallende feature aan deze smartphone is de mogelijkheid om het toestel ook ondersteboven te gebruiken en het scherm gewoon meedraait. Met de op de IFA aangekondigde Alcatel OneTouch Idol 3C, zet Alcatel een stijlvolle smartphone op de markt, met ook de mogelijkheid om het toestel ook met de bovenkant naar beneden te gebruiken.

Alcatel OneTouch Idol 3c

Kleurrijk

De Alcatel OneTouch Idol 3C is beschikbaar met vijf verwisselbare covers in flitsende kleuren; wit, rood, groen, roze en geel. Voor elke stemming is er een kleur, zo meldt de fabrikant.

Hoogstandjes

Het 5,5 inch IPS-display met speciale kleurentechnologie waardoor de kleuren nog beter tot zijn recht komen. Voor muziekliefhebbers heeft het toestel ook genoeg te bieden dankzij de JBL by Harman Clari-Fi technologie. Hierdoor belooft Alcatel OneTouch een 3D audio-ervaring.

Alcatel OneTouch Idol 3c

Het maken van foto’s kan met de 13 megapixel camera, of met de 8 megapixel front-camera. Het toestel wordt geleverd met Android 5.0 Lollipop, een 2910 mAh batterij en een 1GHz octa-core processor. In de specificatielijst vinden we verder 2GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen en een mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart.

Beschikbaarheid

De Alcatel OneTouch Idol 3C zal nog dit jaar in de winkels verschijnen. Een adviesprijs voor het toestel is nog niet bekend gemaakt door de fabrikant. Wij vermoeden dat de prijs van dit toestel rond de 200 euro zal liggen.

Op de IFA kondigde Alcatel OneTouch ook de Go Play en nieuwe POP-smartphones aan.

Lees ook

Reageer op dit artikel