DroidApp Vandaag: al het nieuws van 3 september

Morgen zal de IFA in Berlijn officieel van start gaan. Er was weer genoeg te melden rondom smartphones, tablets en apps. Al het belangrijke nieuws van vandaag hebben we voor je op een rij gezet in DroidApp Vandaag.

DroidApp Vandaag: 3 september

Vanwege de toch wel grote hoeveelheid nieuws hebben we een nieuwe editie van ‘DroidApp Vandaag’ voor je. Het nieuws van vandaag hebben we hierin samengevat, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van het laatste nieuws.

IFA

Ook vandaag, net als gisteren, weer aardig wat interessant nieuws rondom nieuwe toestellen die op de IFA in Berlijn te zien zullen zijn.

Lenovo Vibe Header

Lenovo Vibe

Het smartphone-assortiment van Lenovo is ook verder uitgebreid. Het bedrijf heeft een aantal nieuwe Vibe-smartphones aangekondigd. De toestellen krijgen de namen Vibe S1, Vibe P1 en Vibe P1m. De toestellen hebben een erg strak uiterlijk en elk hebben ze een eigen key-feature. Hierbij kan gedacht worden aan de selfie-camera of de grote accu. In ons artikel besteden we uitgebreid aandacht aan de nieuwe Lenovo Vibe smartphones.

Asus ZenWatch 2 header

Asus ZenWatch 2

Fabrikant Asus zal de ZenWatch 2 ook in Nederland en België uit gaan brengen. De smartwatch met Android Wear zal 169 euro gaan kosten en volgende maand beschikbaar zijn. Lees hier alles over de Asus ZenWatch 2.

Overig nieuws

Er gebeurde meer vandaag. We hebben de andere nieuwsartikelen overzichtelijk voor je op een rij gezet. Het belangrijkste nieuws was hiervan toch wel de nieuwe Google Street View app die vanaf vandaag beschikbaar is voor Android.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel