Spotify komt met ‘Touch Preview’ en laat je beter muziek ontdekken

Muziekdienst Spotify komt met een vernieuwde manier om muziek te ontdekken. Met Spotify Touch Preview kan er op een verbeterde manier muziek ontdekt worden. De dienst komt spoedig naar de mobiele applicaties van Spotify.

Spotify heeft vandaag Touch Preview uitgebracht. De nieuwe functie in Spotify maakt het mogelijk om op een verbeterde manier muziek te ontdekken. Je kan met Spotify Touch Preview op een snelle manier previews te beluisteren van nummers. Het werkt heel eenvoudig; in de Spotify app kan je een albumcover met je vinger ingedrukt houden waarbij je een preview hoort. Je kan in de app daarnaast schuiven over de albumhoezen en vervolgens van die track een gedeelte luisteren. Je kan Touch Preview zowel op losse tracks als op afspeellijsten of albums gebruiken.

spotify-touch-preview

Wanneer je in Touch Preview klaar bent met het luisteren van de previews, gaat de muziek in de app gewoon weer verder met waar je was gebleven bij dat nummer. Met een veeg naar links over een track in Spotify Touch Preview, kan je nummers gemakkelijk en snel opslaan in de lijst met muziek. Een veeg naar rechts over een track voegt het nummer toe aan de wachtrij.

Spotify rolt vanaf nu de functie uit voor Apple iOS. Binnenkort zullen de andere platformen Touch Preview toegereikt krijgen, inclusief Android. Wel zal Touch Preview enkel beschikbaar zijn voor Premium-gebruikers van Spotify.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis

via Spotify

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel