Spoticast weer te vinden in Google Play Store

De makers van de applicatie Spoticast hebben hun applicatie weer in de Play Store gezet. Met Spoticast kan muziek vanuit Spotify gecast worden naar de Google Chromecast, waardoor je het dus op je televisie kunt afspelen. Eerder werd de applicatie al door Google uit de Play Store verwijderd.

In de Google Play Store is Spoticast weer te vinden. Begin juli werd de applicatie door Google uit de Play Store gehaald, omdat het intellectuele eigendommen zou schenden. Eerst werd gedacht dat Spotify hier achter zat, maar later bleek dat Google zelf de app heeft verwijderd. De makers van Spoticast lieten zich niet uit het veld slaan, en boden via hun eigen kanalen de APK van Spoticast aan. Vorige week lanceerde de ontwikkelaars nog een nieuwe versie waarbij nieuwe functionaliteit werd toegevoegd aan de app.

Vandaag is Spoticast weer in de Play Store te vinden. Naar eigen zeggen hebben ze samen met Google nu goede afspraken gemaakt. Spoticast is zowel voor betaalde- als voor gratis Spotify gebruikers bruikbaar.

Spoticast
Spoticast
Ontwikkelaar: NOP Developments
Prijs: Gratis

via

Lees ook

Reageer op dit artikel