Spoticast 1.4.1 update uitgebracht voor Android (APK)

Vandaag is de app  Spoticast 1.4.1. uitgebracht. Met Spoticast kan Spotify-muziek gestreamd worden naar de Chromecast. De game zal echter niet in de Play Store te vinden zijn. Eerder werd Spoticast al uit de Play Store verwijderd door Google.

Google heeft de applicatie Spoticast al eerder verwijderd uit de Play Store, maar de ontwikkelaars gaan vrolijk verder. Het is al weer een tijd geleden dat de ontwikkelaars een update uit hebben gebracht voor Spoticast.

In Spoticast 1.4.1 zullen problemen met het draaien van de app op de achtergrond, opgelost zijn. Ook de play en pauze bugs zijn gefixt. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot buffer-foutmeldingen, die bij sommige gebruikers opdoken.

Google betaalmethodes en in-app aankoop verplichtingen zijn uit Spoticast gehaald. Als laatste is de interne API voorzien van diverse updates, waardoor de applicatie weer helemaal vlekkeloos moet werken.

De reden dat Spoticast in augustus offline werd gehaald, was volgens Google dat Spoticast intellectuele eigendomsrechten schendt, en dat Spoticast zou leiden tot verwarring. Toch zal de applicatie niet terug verschijnen in de Play Store, maar alleen middels een APK te downloaden zijn.

Download hier de APK van Spoticast 1.4.1.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. De APK is vrijgegeven door de ontwikkelaars van Spoticast.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel