Spotify krijgt langverwachte Chromecast-ondersteuning

De muziekdienst Spotify voert na lange tijd de ondersteuning voor de Chromecast in. Niet alleen met de nieuwe Chromecast zal de applicatie overweg kunnen, ook met de huidige multimedia-stick van Google kan je voortaan genieten nog meer genieten van je muziek.

Spotify en Chromecast

Spotify heeft vandaag de eerste stap gezet naar ondersteuning voor de Google Chromecast. De geruchten gingen al langer rond over dat de muziekdienst zijn debuut zou maken voor de Google Chromecast. De applicatie zal automatisch het cast-icoontje tonen als er een Chromecast ingeschakeld is. Wanneer er op gedrukt wordt zal de muziek doorgestuurd worden naar het grote scherm.

Muziekdiensten als Google Play Music bied al langer de mogelijkheid om muziek te casten naar de Chromecast. Ook waren er voor Spotify een aantal apps van derden die de mogelijkheid voor casten brachten, maar dit werkte nooit zo prettig als dat de app zelf deze ondersteuning kan bieden. De functie voor Google Chromecast in Spotify wordt vanaf nu uitgerold voor de Spotify app.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel