Spotify Party: op maat gemaakte slimme afspeellijsten voor ieder feest

Muziekdienst Spotify heeft een nieuwe functie aangekondigd; Spotify Party. Met Spotify Party heb je voortaan geen DJ meer nodig; je vindt er voldoende muziek voor tijdens een feestje. Je kunt gemakkelijk de DJ spelen door de sfeer aan te passen, waar de muziek zich op aanpast.

Spotify Party

Spotify Party is zojuist onthuld en hiermee hoef je niet meer na te denken over welke muziek je wilt gaan draaien op een feestje. Vanaf vandaag wordt de nieuwe functie uitgerold naar de mobiele apps. De afspeellijsten worden samengesteld door de mensen van Spotify en bevatten een mix tussen hits van nu en vergelijkbare muziek.

spotify party

Met de ‘Mood Slider’ kan je gemakkelijk de stemming aanpassen. Wil je rustige muziek horen, of juist up-tempo? Het is allemaal mogelijk met Spotify Party. Op deze manier kan je ook de verschillende muziekstijlen afwisselen met elkaar. Spotify geeft aan dat de muziek naadloos in elkaar gemixt wordt en er dus geen stiltes tussen de tracks zitten.

Eerder kwam Spotify met Spotify Running, waarbij ook muziek geselecteerd werd voor tijdens het hardlopen. Spotify Party is het tweede voorbeeld van samengestelde afspeellijsten voor een bepaalde situatie. De Party-functie zal vanaf nu langzaamaan uitgerold gaan worden voor zowel Android-gebruikers als bezitters van een iPhone.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel