Spotify test nieuwe functies: sleep-timer en Google Maps-integratie

Google Maps heeft al integratie van Spotify, maar de muziekdienst test nu ook integratie van de kaartendienst. Daarnaast worden nog meer nieuwe features getest.

Spotify test nieuwe features

Een doorgaans goed geïnformeerde bron van nieuwe functies bij Spotify, maakt melding van verschillende nieuwe mogelijkheden die door Spotify worden getest. Het gaat om meerdere nieuwe functies. Eén hiervan is de sleeptimer. Hierbij kun je instellen dat de muziek na de ingestelde tijd automatisch beëindigd wordt.Je kunt kiezen uit verschillende tijden; 5, 10, 15, 30 en 45 minuten, 1 uur of einde van de track.

Spotify Sleep Timer

Spotify test ook Google Maps-integratie. Google Maps zelf biedt al wel integratie van de muziekdienst, maar nu moet het ook de andere kant op zijn. Het moet mogelijk zijn om navigatie-apps te beheren via de applicatie van Spotify. Denk aan het beheren van welke navigatie-apps je met Spotify gebruikt (ook Waze wordt ondersteund bijvoorbeeld). Of Spotify meer van plan is met deze integratie is niet bekend.

Spotify navigatie-integratie

Een andere optie die door Spotify wordt getest is het verbinden met vrienden. Het wordt hiermee mogelijk om samen met een vriend of vriendin muziek te delen via een afspeellijst. De functies zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar dit zal in de toekomst wel gebeuren.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel