Starbucks lanceert koffie emoji-toetsenbord voor Android en iOS

Starbucks heeft een eigen toetsenbord-app uitgebracht voor Android en iOS. Met het toetsenbord kunnen Starbucks-fans tal van koffie gerelateerde emoticons sturen naar vrienden en familie. Een ideale app voor de liefhebbers van koffie.

Starbucks emoji toetsenbord

In samenwerking met Snaps Media heeft Starbucks een eigen toetsenbord uitgebracht. De koffieketen geeft haar fans hiermee toegang tot tal van nieuwe Starbucks gerelateerde emoji. Naast de bekende Starbucks drankjes zijn ook het logo en diverse andere emoticons terug te vinden.

Het sturen van de Emoji werkt in Facebook Messenger, WhatsApp, e-mail en vele andere applicaties. In de komende periode zal Starbucks het toetsenbord blijven aanvullen met nieuwe emoji’s. Daarnaast kan je ook gewoon typen met het toetsenbord.

Downloaden

Het bedrijf achter het toetsenbord, Snaps Media, maakt wel vaker toetsenborden voor grote merken. Ook Coca-Cola en Pepsi hebben een emoji-toetsenbord bedoeld als marketinginstrument.  Benieuwd naar het Starbucks-toetsenbord? Dan kun je deze downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button of voor iOS uit de App Store.

Starbucks Keyboard
Starbucks Keyboard
Ontwikkelaar: Snaps Media, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel