Stijlvolle OnePlus X wordt 29 oktober aangekondigd

Op 29 oktober zal OnePlus een nieuwe, stijlvolle smartphone aankondigen. Het gaat om de OnePlus X die in Londen gepresenteerd zal gaan worden aan de pers. De OnePlus X is stijlvolle smartphone die beschikbaar zal komen naast de eerder uitgebracht OnePlus 2.

OnePlus X

OnePlus gaat 29 oktober de OnePlus X aankondigen. De Chinese fabrikant zal dit doen tijdens een persevenement in Londen. De Grote ‘X’ in de teaser doet de eerdere berichten die in de media verschenen, bevestigen; het toestel zal de naam OnePlus X krijgen. Onlangs dook het toestel op bij de certificering-instelling TENAA. De geruchten daarover spraken over een stijlvolle smartphone. Het toestel zal te koop zijn naast de OnePlus 2.

OnePlus X teaser

Dat het bij de OnePlus X zal gaan om een stijlvolle smartphone, wordt verder duidelijk aan de hashtag ‘#PowerfullyBeautiful’ die OnePlus bij de teaser heeft geplaatst. Vermoedelijk krijgt het toestel meer aandacht op het gebied van materiaalkeuze en afwerking. De geruchten spreken over een 5,0 inch beeldscherm met full-HD resolutie. Daarnaast zou er een octa-core 2.2 GHz processor aanwezig zijn van MediaTek. De gebruiker krijgt de OnePlus X met 32GB intern geheugen, 2GB RAM-geheugen, USB-C aansluiting en een 3100 mAh accu. Als de geruchten kloppen, is het toestel voorzien van een 13 megapixel camera met Sony-sensor en draait het op Android 5.1.1 Lollipop.

OnePlus X

Op 29 oktober zullen we meer horen over de OnePlus X. Uiteraard zal DroidApp je hiervan op de hoogte houden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel