Swipe for Facebook 4.0: 10 verbeteringen en nieuwe functies

Swipe for Facebook wordt gezien als een van de betere alternatieven voor de Facebook-app van het sociale netwerk zelf. Swipe for Facebook 4.0 is nu uitgebracht in de Google Play Store en is voorzien van een groot aantal verbeteringen en nieuwe functies.

Swipe for Facebook 4.0

In de nieuwe versie van Swipe for Facebook zijn een aantal nieuwe functies te vinden die het gebruik van de applicatie verder verbeteren. De thema’s zijn verbeterd en er is een mogelijkheid om beelden vanuit je galerij te uploaden. Tevens kan je kiezen of je het ‘swipen’ tussen tabbladen in of uit wilt schakelen en je kunt het synchroniseren op de achtergrond aanpassen naar meer dan 15 minuten.

Eén van de andere verbeteringen is het in- of uitschakelen van de LED-notificatie en kan je notificatie-geluiden instellen. De berichten in de chat zijn verbeterd en Pro-gebruikers kunnen filters instellen voor notificaties. Daarnaast heeft de ontwikkelaar van Swipe for Facebook nog verschillende andere verbeteringen toegepast in de update.

Downloaden

Zowel de gratis, als de betaalde versie van Swipe for Facebook 4.0 kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande buttons.

Swipe for Facebook
Swipe for Facebook
Ontwikkelaar: Happening Studios
Prijs: Gratis+
Swipe Pro for Facebook
Swipe Pro for Facebook
Ontwikkelaar: Happening Studios
Prijs: € 3,09
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel