Facebook Moments nu ook in Nederland en België met aangepaste foto-app

Facebook heeft een aangepaste versie van de foto-app Facebook Moments uitgebracht in Nederland en België. De applicatie werd vorig jaar al uitgebracht buiten Europa, maar werd door de privacywetgeving niet toegelaten. Met Facebook Moments deel je samen met je vrienden de mooiste momenten van een feestje, dagje uit of een andere gebeurtenis.

Facebook Moments

Facebook heeft de Facebook Moments applicatie uitgebracht in België en Nederland. Ook in verschillende andere landen is de applicatie vanaf nu te downloaden. De applicatie werd door Facebook vorig jaar al uitgebracht, maar kwam niet in ons land, omdat de app niet voldeed aan de Europese privacywetgeving. Met Facebook Moments kunnen automatisch foto’s gedeeld worden van een bepaald moment. Denk aan een feestje, een verjaardag of een andere gebeurtenis.

Mensen die aanwezig waren op je feest krijgen dan automatisch je foto’s als je hen daarin ‘tagt’. Met Facebook Moments moet je samen weer een verhaal krijgen waar je later met plezier op terug kan kijken. Anderen kunnen hun foto’s toevoegen aan het moment zodat het verhaal compleet wordt.

Je meld jezelf aan met je Facebook-account waarna suggesties worden gedaan voor momenten die je kunt delen met anderen die Moments gebruiken. Heb je Facebook-vrienden die nog niet de app gebruiken, dan kan je via Facebook Messenger de ander uitnodigen voor het album, die vervolgens een preview te zien krijgt. Ook is er bij het moment een chat-functie aanwezig waarbij je ook nog extra foto’s kunt toevoegen aan het album.

Downloaden

Facebook Moments is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Eerder kwam ook Google met een album-functie in Google Foto’s.

Moments
Moments
Ontwikkelaar: Facebook
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel