Swipe for Facebook 7.0: grote update voor alternatieve Facebook-app

Facebook is niet voor iedere gebruiker de meest geliefde applicatie. Echter zijn er ook alternatieve Facebook-apps die je bijvoorbeeld meer personalisatie-mogelijkheden geven. De app Swipe for Facebook is nu voorzien van een update vol nieuwe mogelijkheden.

Swipe for Facebook 7.0

In de Play Store is een update verschenen voor Swipe for Facebook. Dit is een van de diverse alternatieven voor de standaard Facebook-app. De officiele Facebook-app wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo vraagt de applicatie veel van een telefoon en ook van de accu.

Swipe for Facebook 7.0

Het bleef de laatste tijd stil rondom de ontwikkeling van Swipe for Facebook, maar met de Swipe for Facebook 7.0 update komt daar verandering in. Als eerst belooft de ontwikkelaar de app weer actief bij te houden met updates. De eerste update staat nu dus klaar.

Swipe for Facebook 7.0

De update naar versie 7.0 is voorzien van een aantal bugfixes en optimalisaties. Ook zijn er een groot aantal nieuwe functies toegevoegd aan de gratis versie, die eerst betaald waren. Er zijn nieuwe Messenger Chatheads, de app is sneller, een vernieuwde bookmark-pagina, verbeterde foto en video-uploader en widgets. Daarbij is er de handige filter- en zoek-opties en is de vormgeving verbeterd.

Swipe for Facebook 7.0

Daarnaast blijft Swipe for Facebook een uitgebreide app. Zo kun je de applicatie beveiligen met je vingerafdruk of met een pincode, en kun je gebruik maken van het automatische dag-nacht thema. Ook kunnen vervelende Facebook-ads geblokkeerd worden en is er Messenger-integratie. Tot slot kun je de app personaliseren met de kleuren thema’s.

Vorige week werd wel bekend dat de Facebook-app visuele wijzigingen krijgt.

Swipe for Facebook
Swipe for Facebook
Ontwikkelaar: Happening Studios
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel