T-Mobile geeft cadeautjes: klanten krijgen gratis onbeperkt internet-bundel

T-Mobile geeft klanten voor de decembermaand een cadeautje. De hele maand belooft T-Mobile cadeautjes. Als eerst krijgen klanten een gratis Unlimited internetbundel.

Gratis internetbundel

T-Mobile geeft haar mobiele klanten deze maand een aantal cadeautjes, toepasselijk voor de feestmaand. Naar eigen zeggen is dit om trouwe klanten te waarderen. Als blijk van deze waardering krijgen de abonnees niet alleen wat cadeautjes, maar ook kunnen zij meedoen aan winacties.

Het eerste cadeau van T-Mobile is een bundel voor onbeperkt internet. Specifiek gaat het om de Unlimited Data for a Day in Nederland-bundel. Hiermee kun je 24 uur lang onbeperkt internetten binnen Nederland. Deze bundel moet je wel nog zelf activeren. Je krijgt hiervoor in de periode van 3 en 5 december een persoonlijke code, welke je dient te sms’en naar 2244. Deze code is persoonsgebonden en kan dus niet aan iemand anders gegeven worden.

Honor View 20 internet

De unieke code is geldig tot en met 3 november 2020, dus je hebt een jaar de tijd om gebruik te maken van het cadeau. Buiten Nederland, maar binnen de EU kun je de bundel gebruiken, maar dan geldt er een limiet van 1103MB. T-Mobile benadrukt verder dat alleen ‘geselecteerde klanten’ het cadeau krijgen, of en waarin hier onderscheid wordt gemaakt is niet bekend.

De abonnementen van T-Mobile zijn verkrijgbaar via de website van T-Mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel