T-Mobile introduceert nieuwe ‘Uit & Thuis’ abonnementen

T-Mobile heeft al langer de Thuis-abonnementen waarmee het zich relatief scherp de markt in weet te prijzen met vast internet, tv en bellen. Nu zijn er nieuwe Uit & Thuis abonnementen die extra korting bieden voor mobiele klanten.

T-Mobile Uit & Thuis

Telecomprovider T-Mobile heeft wijzigingen doorgevoerd in het aanbod van vaste abonnementen. Het gaat hierbij om contracten voor internet, televisie en bellen voor thuis. De nieuwe abonnementsvorm geeft extra voordelen voor klanten die al een mobiel abonnement hebben. Is er op hetzelfde adres al een Unlimited abonnement, dan belooft T-Mobile de maximale internetsnelheid voor 25,00 euro per maand. Dit kan maximaal 1Gbit/s zijn, afhankelijk van de postcode.

Nieuwe klanten kunnen profiteren van combivoordeel. Hierbij sluit je één abonnement af voor zowel de diensten voor mobiel als voor thuis. Voor internet betalen mobiele Unlimited klanten 25,00 euro per maand, voor televisie is dit maandelijks 15,00 euro extra en voor telefonie wordt een bedrag berekend van 2,50 euro per maand extra. Met de nieuwe abonnementen wil T-Mobile de aanval openen op VodafoneZiggo en KPN, de concurrenten van de roze provider. Voor zeker twee jaar belooft T-Mobile dat de prijs niet wordt verhoogd, los van de inflatiecorrectie.

Van de week koos T-Mobile voor een nieuwe routering van het dataverkeer van vaste aansluitingen. Dit verliep via Telekom in Duitsland. Echter zorgde dit voor een stormvloed aan klachten omdat het internet trager was en er veel vertraging op de lijn zat. T-Mobile heeft een dag hierna deze keuze teruggedraaid. Het was de bedoeling dat het juist het netwerk zou verbeteren.

Alles over de nieuwe Uit & Thuis abonnementen van T-Mobile vind je terug op de website. Daar zie je precies welke combivoordelen je krijgt en wat de provider te bieden heeft.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel