T-Mobile krijgt eigen app-sectie in Play Store

Telecomprovider T-Mobile heeft een eigen sectie gekregen in de Google Play Store. In deze ‘categorie’ vinden we applicaties van zowel T-Mobile zelf terug, als applicaties die niet afkomstig zijn van de telecomprovider.

In de Google Play Store is vanaf nu voor T-Mobile klanten een extra onderdeel te vinden in de applicatiewinkel voor Android. Op de startpagina van de applicaties is een extra blok te vinden met het T-Mobile logo en de tekst ‘T-Mobile App Aanraders’. Bij het openen van deze zogenoemde categorie zijn uiteraard de eigen applicaties van T-Mobile te vinden, maar ook andere applicaties kom je tegen in het overzicht.

T-Mobile Play Store

Applicaties van de telecomprovider zelf zijn bijvoorbeeld My T-Mobile en Travel & Surf. Aangezien T-Mobile met enkele applicaties een leuke aanbieding heeft, komen deze applicaties ook terug in het overzicht. Klanten van T-Mobile krijgen bijvoorbeeld 12 maanden gratis Evernote Premium of Wunderlist Pro. Na deze twaalf maanden word je automatisch teruggezet naar de gratis versie van de dienst. T-Mobile is niet de enige met een eigen sectie in de Play Store, telecomprovider Vodafone heeft al langer een eigen onderdeel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel