T-Mobile storing maakt het onmogelijk om te internetten (update)

Telecomprovider T-Mobile heeft last van een landelijke storing. Klanten door heel Nederland maken melding dat het niet mogelijk is een dataverbinding op te zetten. Bellen en SMS-en is wel mogelijk.

T-Mobile heeft sinds kwart over vijf vanmiddag last van een landelijke storing. Gebruikers kunnen wel bellen en SMS-en via het netwerk van de provider, maar internetten is niet mogelijk. In een reactie laat T-Mobile het volgende wete;

Klanten kunnen momenteel problemen ervaren met het opzetten van een internet verbinding. Het probleem is in onderzoek en aan de oplossing wordt hard gewerkt.

Zowel via 2G, 3G als 4G kan er geen internetverbinding tot stand worden gebracht. T-Mobile heeft geen uitspraken gedaan over wanneer het probleem opgelost is, maar zegt er hard aan te werken het zo spoedig mogelijk op te lossen. De storing is niet plaatselijk, maar is volgens de provider T-Mobile opgedoken bij klanten door heel Nederland. Wel hebben wij berichten gekregen dat niet iedereen last heeft van de storing.

Ook gebruikers van andere providers (zogenoemde MVNO’s) die gebruik maken van het netwerk van T-Mobile ondervinden hinder van de storing. Het gaat hierbij om providers als Tele2, BEN, Simpel, MTV Mobile en Bliep.

Update 19:26u: T-Mobile meldt dat de storing van het datanetwerk grotendeels is verholpen. Korte tijd kan je nog hinder ondervinden. Mocht het internet op je toestel niet werken, dan raden we je aan je toestel even opnieuw op te starten.

Lees ook

Reageer op dit artikel