T-Mobile test ‘onbeperkt’ internetbundels voor specifieke momenten

T-Mobile wil klanten de mogelijkheid geven om een internetbundel met ‘onbeperkt’ internet af te sluiten voor specifieke momenten. Het gaat om bundels die voor eenmalig gebruik via SMS aangeschaft kunnen worden. De nieuwe bundels voor data binnen Nederland worden op dit moment onder een beperkt aantal klanten getest. Handig voor op vakantie of in de file!

T-Mobile internetbundels

Met een uurbundel is het bijvoorbeeld mogelijk om voor €2,00 een uur lang naar hartelust gebruik te maken van mobiel internet. Er zit wel een klein addertje onder het gras. Hoewel er wordt gesproken over onbeperkt internet, is er een maximum van 5GB.

Wil je een week lang internetten, bijvoorbeeld als je tijdens de vakantie een grotere bundel nodig hebt, dan kan je voor €5,00 de weekbundel afsluiten met 50GB. Daarnaast kan je voor €4,00 een internetbundel afsluiten met 20GB voor tijdens de ochtend- of avondspits.

Momenteel worden sommige klanten van T-Mobile uitgenodigd om de bundels te testen. Het is niet bekend of de bundels voor iedere klant op termijn beschikbaar komen, op dit moment gaat het om een experiment. Klanten die in aanmerking komen krijgen hiervan bericht. Alle informatie vind je hier op de website van T-Mobile.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel